ALLES OVER WIELRENNEN

Helden Ride 2020
Virtuele editie #2
Ronde van Nederland

Fiets echt én virtueel voor onze Helden in de Zorg

De Stichting Zorg na Werk in Coronazorg heeft het Steunfond voor Zorgverleners met Corona in het leven geroepen. Ten bate hiervan organiseert de toertochtenorganisatie NL Tour Rides, de Helden Ride 2020. Deelnemers fietsen een 'Ronde van Nederland' virtueel met echt gereden kilometer voor de Helden in de Zorg. 

Virtuele Ronde van Nederland.

Virtuele Ronde van Nederland

Momenteel rijden 1.000 deelnemers de 1e editie van de Helden Ride, die daarmee is uitverkocht. Editie #1 loopt van 1 mei t/m 30 juni. Op veler verzoek is editie #2 gekomen.

Editie #2

Schrijf je in vóór 30 mei 2020. Tussen 1 juni t/m 31 juli  kunnen deelnemers kiezen om één van de twee uitdagingen te voltooien. Er is een virtuele Ronde van Nederland van 1000km (Epic Challenge) en één van 500km (Intense Challenge). Deelnemers kunnen zich laten sponsoren door hun omgeving. Donaties zijn 100% voor het Steunfonds voor Zorgverleners met Corona.

Hoe werkt het?

Deelnemers fietsen buiten in hun nabije omgeving of binnen en bij voorkeur Solo. Ze registreren hun rit met Strava. Na afloop uploaden ze hun gefietste kilometers op Heldenride.nl. Op het leaderbord zien ze ver ze zijn in hun Ronde van Nederland! Alle gereden kilometers tellen mee voor de virtuele Helden Ride 'Ronde van Nederland'.

hoewerkthet

Hoe werkt het

Meer informatie kunnen alle fietsers, toerwielrenners en mountainbikers vinden op: Heldenride.nl.


Naar overzichten
Fietstraining

Fietsschema's

Fietsblessures

Hartslagmeter

Toertochten

Sportvoeding

Ideale gewicht

Racefiets

MTB

Tools

Extra

Tips

Boeken

Site