Deze site maakt gebruik van: Cookies
Home
Tell a friend
Email
Toevoegen
aan
favorieten

 
 

 

 

 
 


Disclaimer van WielersportInfo
 
 

De informatie die in Wielersportinfo.nl wordt aangeboden is voor eigen risico van de gebruiker. In geen enkel geval zal de auteur aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade. Hoewel de informatie met grote zorg verzameld werd, is de correcte werking ervan op geen enkele wijze gegarandeerd. De links worden regelmatig op hun geldigheid getest.

 
 
Privacybeleid
 
 

Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geļnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.

 
 
Copyright WielersportInfo
 
 
Alle teksten en javascript programma's © 2001/2007 Stef Blijboom

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de auteur de volledige inhoud van Wielersportinfo.nl op diskette, cd-rom, dvd of welk ander medium dan ook te verspreiden. Het is ook niet toegestaan om gedeeltes van Wielersportinfo.nl over te nemen.

Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die via de links toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de betreffende pagina's. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo's.

Iets aan te vullen? Kritiek? Lof? Stuur een Mailtje.
 
 
Het linken van WielersportInfo

 

Natuurlijk mag je linken. Graag zelfs.
Is goed voor informatie-uitwisseling (en voor m'n statistiek).

Titel: Wielersport informatie
URL: http://www.wielersportinfo.nl

 
Optimale instellingen
 
 

Omdat ik zelf gebruik maak van Microsoft Internet Explorer versie 5.0. zal Wielersportinfo zonder problemen werken met deze browser. Omdat er intensief gebruik gemaakt wordt van JavaScript is het noodzakelijk dat deze scripts vertaald kunnen worden.

Kleuren: 65536 kleuren       JavaScript
Resolutie: 1024 x 768 pixels  
Browser: MSIE 5.0  
Lettertype: hoofdzakelijk Times New Roman   

 

 

 

Start: September 2003  Laatst gewijzigd op: